keskiviikko 9. joulukuuta 2009

kertokaa mielipiteenne!

Katsoin tänään sattumalta dr. philiä neloselta. Siinä käsiteltiin tällä kertaa nuorten pukeutumista. Tai siis nimenomaan n.11-17vuotiaiden nuorten tyttöjen pukeutumista.
Ymmärsin hyvin kyllä kaikkien pointteja, puolesta ja vastaan. Sielä tuli kuitenkin jotain ylilyöntejä puolesta ja vastaan. Kuten tämä, että äiti sai kamalan kriisin siitä, että 11vuotias käytti jossain amerikassa kesällä (tai ilmeisesti lämpimällä kelillä) hihatonta toppia. Kun ongelma oli, että lapsella näkyy rintaliivien olkaimet. En näe siinä mitään ongelmaa, että olkaimet näkyvät. Ottaen huomioon, että jos sulla on ihan mikä istuva/kireä paita päällä, sieltä näkyy rintaliivien muoto alta, eli kaikki kuitenkin tietävät että ne ovat päällä.
Ne olkaimet ei kuitenkaan ole vielä mitään, ainakaan mun mielestä. Mitä mieltä te olette?
Musta on kuitenkin eri asia nämä roiskeläppä hameet, joista näkyvät tyyliin stringit ja kankut hameen lyhyyden takia.

Ja ei, en sano ettei minihameita saisi käyttää. En todellakaan, itsekkin niitä käytän. (koostani huolimatta.) Vaan tarkoitan, että musta se on lähinnä mautonta, kun pitää olla liian lyhyt hame päällä. Siis että tavara näkyy. Hyi.

Ja toinen asia oli liian pienet vaatteet, johon tuossa ohjelmassa ei kiinnitetty lainkaan huomiota.
Siinä oli ihan nätti tyttö, jolla oli pitkähihainen kauluspaita päällä. Paita itsessään oli oikeasti jopa nätti ja sopi mielestäni tytölle. Ongelma oli vain se, että oli varmaan kaksi numeroa liian pieni paita kyseessä! Arviolta veikkaisin, että paita oli n. Kokoa 34 ja käyttäjä kokoa 40.
En ymmärrä, tuota asennetta mikä ihmisillä on. Siis tuo, että ihmiset eivät ymmärrä mikä vaate on sopivan kokoinen ja mikä ei. En tiedä itsekkään välttämättä, onko kaikki vaatteeni täsmälleen oikean kokoisia. Mutta se kun paidasta on napit irtoamassa, tai kun on napit niin kireällä että iho vilkkuu alta. Sitä en ymmärrä, että eikö ihmiset huomaa sitä, että paita on liian pieni?! Kävin juuri tutustumassa eräällä kuntosalilla, jossa minulle kertoi salista eräs nuori nainen. Hän oli oikeasti ihan nätti jopa. Mutta se, kun rintojen kohdalla olevat napit olivat juuri sen näköiset että ihme kun on kiinni saatu.. Lähinnä säälitti tyttö tässä tilanteessa.

En ymmärrä miksei ihmiset ymmärrä, kauluspaitojen kohdalla jossa se on niin helppo huomata, kun laittavat paidan päälleen ja nappien välistä vilkkuu ihoa! Eikö siinä tajua, että paita on liian pieni? Ei ilmeisesti, kun kuntosalilla asti ihmiset pukeutuvat tuollaisiin liian pieniin vaatteisiin!!

Nyt unohtui mitä mun piti lisäks kirjottaa, mut voin tulla kohta lisää sen ku muistan asian.

Mut kertokaa mielipiteitänne, miten nuorten tyttöjen kuuluu saada mielestänne pukeutua sekä millaiset vaatteet sopivat minkäkin ikäisille naisille ja mitä mieltä olette, minkä kokoisia vaatteita kuuluisi ihmisten käyttää. Eli minkä kokoiset vaatteet ovat oikean kokoisia ja miten oikean kokoiset vaatteet tunnistaa?

Ei kommentteja: