perjantai 18. joulukuuta 2009

"It's my life/It's now or never./I ain't gonna live forever./I just wanna live while I'm alive./

My heart is like an open highway./Like Frankie said, "I did it my way"/I just wanna live while I'm alive/'cause it's my life"
-Bon jovi: It's my life-

Tänään on ollut hyvin toisaalta väsyttävä, toisaalta hyvin aikaansaava päivä.

Otin viime yönä lääkkeet jo puoli yhdeksältä kun ajattelin, että saisin sitten nukuttua ajoissa. Eihän ne lääkkeet sitten vaikuttaneet ja nukuin vasta kahden aikoihin. Heräilin koko yön painajaisista ja olin aamulla aivan tolkkuttoman väsynyt, kun kello herätti seitsemältä.
Join sitten 0.5litraa vettä ja lähdin aamukävelylle. Kävelin -20asteessa sitten peräti 5km lenkin.
Sitten tulin kotiin ja sähläsin pari tuntia jotain kunnes oli aika lähteä sairaalaan. Kävelin sinnekkin ja laskeskelin, että tämän päivän ulkona kävely saldoksi tuli sitten 8,2km. Mistä olen tyytyväinen.
Sairaala reissun jälkeen palasin kotiin ja tein joulusiivouksen. Vihdoin. En siis yleensä siivoa erikseen juuri joulua varten mutta nyt päätin niin tehdä. Nyt onkin iloinen olo, vaikka olen väsynyt nukuttuani niin vähän ja siivottuani koko päivän.

"Minä muuraan sydämeni umpeen,/hautaan tunteeni kuoppaan./Opetellaan alusta aloittamaan,/opetellaan anteeksi antamaan./Ei revitä vanhoja haavoja,/ei käännetä veistä haavassa./On aika kääntää sivua,/on aika jatkaa matkaansa."
-Raaka aine:Miehen työ-

Ei kommentteja: