tiistai 8. kesäkuuta 2010

Ja päivän porsasteluista.

Eilisen blogikirjoitukseni jälkeen päätin, että menen aikaisin nukkumaan jotta herään tänään aikaisin ja reippaana lähteäkseni ulkoilemaan. No aikaisinhan minä sinne sänkyyn menin mutta loppu tulos oli, että alkoi paino ahdistaa niin väänsin naamaani paketillisen jotain ihme suklaahippukeksejä. YÖK.
Tämän jälkeen olo oli tietenkin vielä ahdistavampi ja yritin mennä oksentamaan mutta avokki huomasi käytökseni ja seurasi taas perässä. Kirosin siinä sitten hiljaa mielessäni ja kävin nukkumaan vedet silmissä.

Tämä aamu sitten alkoi ihan yhtä heikosti huonosti nukutun yön jälkeen.
Aamupalaksi samallainen paketillinen keksejä kuin iltapalaksi. Ja ensin kyytipojaksi vettä (helpottaa mulla oksentamista) mutta kun sekään ei riittänyt, hipsin avokin viinakaapille ja aloin vetämään lonkeroa nassuuni. Niille tiedoksi, jotka eivät pahemmin oksenna:juomat jotka sisältävät poreita on helvetin vittumaista mennä oksentamaan.

Nyt istun koneella ja angstaan bikinit päällä jotta tajuaisin miten lihava oikeasti olen ja mitä kaikkea tälle kaikelle voisikaan todella tehdä. Ellette muuten sattuneet tietämään, tämän kokoiselle ihmiselle EI sovi bikinit! Ja vielä tiedoksi: punkero lollo kuvassa en siis ole minä vaikka tuolta kyllä tuntuukin.


Ei kommentteja: