maanantai 14. joulukuuta 2009

Claire Richards

Katson ohjelmaa entisestä Steps laulajasta Claire Richardsonista. Steps aikoina hän oli kokoa 34 ja erottuaan bändistä, hän lihoi jopa 105kiloiseksi.

Ohjelma kertoo hänen taistelustaan laihuuteen. Tai no oikeammin sanottuna, hän pyrkii laihtumaan kokoon 38 häitään varten.

Ja ohjelmassa oli mielenkiintoinen paikka se, kun hän päätti lähteä skotlantiin viikoksi laihdutusleirille. Maksoi joku 1600e (ilmeisesti se) viikko.
Sielä hän kuntoili päivässä 8tuntia joka poltti jopa 5000kilokilokaloria päivässä. HALUAN tuonne. Hän pudotti kaksi kiloa viikossa ja sai lihasmassaa lisää.

Hän laihtui 8kuukaudessa huikeat 41kiloa sekä vyötärönympäryksestään 24senttiä. Loppupaino oli 66.5kg.


Olisinpa minäkin rikas ja julkkis niin voisin mennä tuollaiseen laihdutusleiriin;)

5 kommenttia:

hopealusikka kirjoitti...

Tollanen laihdutusleiri juttu, se vois oikeesti toimia. Joku ois vieres kokoajan patistamas liikkumaan ja tekemään kaikkee. Ei pääsis vellomaa itsesäälis ja makaamaa vaa sängynpohjal.

Kunha mä saan jalkani kuntoon, ni yritän saada itestäni irti ja alkaa laihduttamaan. Pakko, ei tästä muuten mitään tule.

Tuntuu vaan et julkkiksilla onnistuu kaikki mitä ne yrittää. Kumpa itelläki joskus joku onnistuis.

Saga kirjoitti...

Muistatko minkä niminen ohjelma tuo oli/miltä kanavalta tuli? :) Olisi mielenkiintoista nähdä myös.

Läski keijukainen kirjoitti...

saga: se tulee tänää yöllä subilta uusintana. Eli ohjelma oli tosipaikka:nättinä naimisiin. Tulee tänä yönä klo.1.00-2.05:) kannattaa laittaa nauhal jos ei jaksa katsoa, oli hyvä:)

Hopealusikka:niinpä! Noi on noita pieniä syitä miks mä haluaisin olla julkkis, lähinnä just sen takia et olis siis varaa tehä kaikkee. En kuvattavana haluais olla koko ajan tai muuta:D

Saga kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! En ehtinyt nähdä vastausta ajoissa että olisin ehtinyt sen uusinnan katsomaan, mutta löysin ohjelman subin netti-tv:stä. Minäkin haluan tuollaiselle laihdutusleirille! :)

Läski keijukainen kirjoitti...

Kiva, että löysit ja sait nähtyä sen kuitenkin:)
Mä haluaisin kans sellaselle, just toi et joku vahtisi aamusta alkaen et teet mitä käsketään, syöt mitä käsketään.. Oi. Olis niin ihanaa!:)
Mein tarvii järjestää keskenämme tollanen ja pakotetaan toisemme liikkumaan just 5000kaloria päivässä!:)
Mä jo ajattelin et mä tosin kuolisin varmaan siin tilantees mut eihän tollakaan mitää tullut joten.. Siis vaik toiki oli niinki iso alus mitä oli.