perjantai 6. marraskuuta 2009

Perjantai ilta

Perjantai sujunut ihan mukavasti. Kuten myös tipattomuus. Yllättävää kyllä.

Eilen join 2alkoholitonta siideriä ja tänään menossa kolmas. Onneks noi on kuitenkin taas kerran light siidereitä, vaik ovatkin alkoholittomia..
Oon tyytyväinen taas itseeni. Meillä on kaveri käymässä ja nuo miehet ryyppäävät tuossa aivan tosissaan ja ei tee edes mieli maistaa. Katsoo miten pahaksi tämä himo alkoholia kohtaan vielä ehtii pahentua.. Luoja, että mulla on juoppo olo kun puhun tällaisia mutta kuitenkin.

Kävin tänään hoitamassa jopa asiani! Ainoa mikä unohtui oli mennä suutariin vaihtamaan mun syksykorkokenkiin, vai miksi niitä nyt kutsuisikaan, korkopalat ja tekemään uuteen vyöhöni lisää reikiä kun ostin ulkomailta ja ostin silloin liian ison. Harmittaa nyt, että en huomannut silloin jo tehdä siihen lisää reikiä sielä kaupassa, kun olisi saanut ilmaiseksi.

Kävin vihdoin ottamassa hiv testinkin. En kyllä usko, että mulla sitä on mut samaan testi pakettiin se meni ku ne muutkin taudit. Muita tauteja ei ole ollut ja nyt sit saan keskiviikkona tonkin testin tulokset niin ei tarvitse siitäkään ottaa stressiä sitten.
En siis ollut ennen käynyt sukupuolitauti testeissä ja näitä ei niin luotettavia kumppaneitakin itseltä löytyy niin parempihan tuollainen on tarkistaa. Varsinkin kun kuuluu ilmaiseen terveydenhuoltoon. Jotain iloa siitäkin;)

Mutta nyt kai palaan taas keskittymään poikien leffailtaan:hurjapäät maraton ja siitä 2osa meneillään..

Ei kommentteja: