tiistai 24. marraskuuta 2009

Näyttö

Näyttö olis nyt sit klo.17. Onneks me ollaan ainoat, ketkä sitä on nyt menossa katsomaan. Ei tuu sellasta kiirettä siin sit vouhottaa, et otetaanko me se kämppä vai ei.

5 kommenttia:

njfgng kirjoitti...

Toivottavasti se kämppä on mieluinen, hyvät saumat ainakin olisi sen saamiseen kun muitakaan ei ole sitä halajamassa. (:

Läski keijukainen kirjoitti...

Kiitos:) Jätettiin tarjous tai siis sellanen lappu mis oli mein tiedot, et se kämpän omistaja päättää ku mein tiedot on tarkistanut, et saadaanko se :) Mut se välittäjä kyl totes, et ku kummallakaan mitää luottohäiriömerkintöi tai muuta ole, et ei hän nää ainakaan mitään estettä sen saamiseks:)

Huomen vissiin tulee sit soitto siltä vuokranantajalta, mis ilmottaa et ollaanko saatu se vai ei:)

njfgng kirjoitti...

Ookeih :)
Juu, siellä lukee ainakin se painavin mutta laihin en nyt ikinä ole ollut, pullea jo lapsesta saakka minkä huomaa koulukuvista että poskia on enemmän kun muilla ja muistaakseni yläasteella painoin kai siinä 5-6 luokilla lähemmäs 60 ja sen tuntumilla sitten ollut kun ei ollut tietoa noista painojutuista ennenkuin 2008 taitteessa lihoin paljon ja havahduin sitten kun painoin sen 80 :p Pitkä selitys :D

njfgng kirjoitti...

Oi, onnea sen saamisesta! (:
Niin no en itsekkään usko noihin tuollaisiin että toimisi ja ei noista nesteenpoistajista mitään suurta eroa huomaa että olisi vaikuttanut (nesteet kun heittelee muutenkin), mutta nyt vain päädyin ostamaan kun ei noista haittaa ainakaa voi olla jos ne silti jotain nesteitä poistaisi...:P Jotain 9e tienoilla on tuo marketeissa omenaviinietikkatabletteja, joskus käytin niitä ananas strongeja.

Hän on mseasy, aivan järkyttävän upea nainen. :o

Läski keijukainen kirjoitti...

kiitoskiitos:)
Tarvii käydä kattomassa noita, ja oikea asenne et jos niistä ei mitään haittaakaan ole niin voihan niitä kokeilla kuitenkin:)
Mistä sä olet tuon naisen pongannut? Kieltämättä UPEA nainen!