sunnuntai 29. marraskuuta 2009

:)

Aamupaino tasan 80kg.
Eka kerta elämässäni kun paino pysyy täsmälleen samana. Pääasia on ettei se ole noussut, ei haittaa edes ettei ole laskenut, kun en eilen tehnyt mitään ihmeellistä.

8 kommenttia:

hopealusikka kirjoitti...

Hienoa, että olet taas alkanut saamaan painoasi kuriin. Helppoa se ei ole, mutta toivon ja uskon todella, että sä pystyt siihen ! : )
Tsemppiä !

njfgng kirjoitti...

Nyt huomasin vasta kommenttisi. :o Juu laskihan tuo paino kuitenkin. Kohta olet jo itse 70 puolella, hyvää vauhtia laskee ja kuten sanoitkin niin pääasia ettei ole noussut ja jos nousee vaikkei paljoa olisikaan syönyt niin kyllä se siitä jossain vaiheessa laskee...Pidätkö mitään ruoka/liikunta päiväkirjoja netissä?

Läski keijukainen kirjoitti...

joo, odotan niin innolla, että vaaka näyttää alle 80:) tänään oli vieläkin paino 80kg, et pelottaa jääkö se nyt kokonaan siihen.
Ja en pidä netissä ruoka- tai liikuntapäiväkirjoja. Tarvis kyl alkaa pitää:/ pidätkö itse?

Läski keijukainen kirjoitti...

kiitos hopealusikka:) tsemppiä tässä tarvitaankin:)

Läski keijukainen kirjoitti...

hopealusikka, en pysty sun sivuille kirjoittaa:( voimia sulle!

hopealusikka kirjoitti...

outoo, et sä et pysty sinne kirjottamaan :o

Läski keijukainen kirjoitti...

hopealusikka:samaa mä ihmettelin, nyt kun tutkin asiaa huomasin et tällaisia blogeja on useampi, mihin en voi kirjoittaa. Nyt äkkiseltään kun laskin niin niitä oli kolme sinun blogi mukaanluettuna. En sitten tiedä, että onko ongelma mun selaimessa vai missä. Mut tosiaan olen 4x jo yrittänyt sinulle kirjoittaa mutta viestit katoaa taivaan tuuliin vain:(

hopealusikka kirjoitti...

Joo, tosi outoo. Tää koko blogger kyl on alkanu vihaamaan mua. Välil ei suostu lisäämään noit kirjotuksii ja sit yht'äkkii poisti kaikki kommentit noist vanhoistaki teksteist :o En ymmär et miks, ku en ees oo muokannu mtn asetuksii :o