maanantai 30. marraskuuta 2009

Huominen kunto-ohjelma

Huomenna alkaa virallinen kunto-ohjelmani. Olen koonnut erään fysikaalisen hoitolaitoksen sekä naantalin kylpylän luomien harjoitteluohjelmien mukaan oman ohjelmani johon kuuluu useampaa eri vatsalihas liikettä, useampaa eri selkälihas liikettä, askelkyykkylä, soutuliikkeitä, sekä käsilihaksia kiinteyttäviä liikkeitä. Mahdollisimman laajia erilaisia liikkeitä, mutta joilla on helppo kuitenkin aloittaa treenaaminen ilman kuntosalilaitteita.

Sitten kun olen saanut tuota peruskuntoa parannettua haluamani määrän verran, niin liityn kuntosaliin. Tässä lähellä on useampi hyväkin, joten ei pitäisi olla vaikea valita parasta:)

3 kommenttia:

hopealusikka kirjoitti...

Hyvä, että positiivista asennetta löytyy ! Sitä tarvitaan aina : ) Mutta älä kuitenkaan aloita sitten liian raskaasti noita sali juttuja, että innostus pysyisi : )

Mä olen ylpeä susta ! :)

en tie tuliks toi eka kommentti :o ni laitoin uusiks : D sun ei tarvi julkast tätä toist, jos se eka tuli :D sori tää säätö : (

njfgng kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla :> Meinaatko tuota jotakin ohjelmaa noudattaa monta kertaa viíkossa ja miten kauan kerrallaan?

Läski keijukainen kirjoitti...

joo, siis tarkoitus on tehdä ohjelma ihan joka päivä. Ei ole kuitenkaan niin rankka et haluaisin mitään lepopäiviä ruveta pitämään:)